bandbjul.gif (19314 bytes)

San Diego 4(4) - toolboxarna

Lars Gustafsson rapporterar

Borland Conference 2000

TurboPower har en lång tradition som toolboxtillverkare. Vi började sälja TurboPowers produkter för Turbo Pascal redan 1986. Efterhand har TurboPower breddat stt sortiment med allt fler toolboxar och verktyg, idag med fokus på Delphi och C++ Builder. De senaste är Internet Professional och OfficePartners som släpptes lagom till BorCon.

TurboPower utlovar flera toolboxar för Kylix.

På bilden ser vi Ken Reisdorph från TurboPower - välkänd utvecklare och författare. Jag ställde några knepiga fråger om MIME och internationalisering i Internet Pro, som Ken kanske grubblar på. 

borcon-tpow.jpg (47325 bytes)
Woll2Woll är främst känd för InfoPower - en mycket populär databastoolbox med förbättrade visuella kontroller, sökmöjligheter, filtrering etc till Delphi och C++ Builder.
En ny toolbox är 1stClass, fylld med eleganta visuella kontroller som är precis vad du behöver om du vill ge dina produkter ett roligare användargränssnitt.

Lara Robinette sköter beställningarna hos Woll2Woll

borcon-w2w.jpg (43686 bytes)
ReportBuilder från Digital Metaphors är ett avancerat, helt VCL-baserat, rapportverktyg för Delphi och C++ Builder. På bilden ses Nard Moseley förklara ReportBuilders avancerade rapportfunktioner. borcon-digmeta.jpg (52896 bytes)
Ray Konopka är en känd utvecklare, författare och ledare för Raize Software som har specialiserat sig på komponenttoolboxar (Raize Components), debuggers (CodeSite). En mer udda nyhet, åtminstone för utvecklare är Baby Type, som Ray syns demonstrera. Man kan misstänka att Ray har blivit far nyligen. borcon-raize.jpg (52693 bytes)
Wise är förknippat med installationsverktyg. Wise har slagit sig in på en marknad som tidigare helt dominerades av InstallShield. En kombination av bra produkter, bra pris och snabb teknikutveckling har gjort Wise till en partner att räkna med. borcon-wise.jpg (55344 bytes)
Ja,detta var allt från årets Borlandkonferens. En konferens fylld av nyheter, nya infallsvinklar, samtal, god mat och sällskapsliv. Avslutningsbilden från San Diego Seaworld visar klart att  DATABITEN nu satsar helhjärtat på Linux och Kylix.

Du hittar mer info och länkar om BorCon 2000 på

community.borland.com

Om du missade San Diego så kan du istället anmäla dig till Borlands 6:e årliga konferens i London, som går av stapeln 24 -27 september, 2000. Här möter du många av talarna från San Diego samt fler europeiska presentatörer. Några kända namn är Bob Swart (alias Dr Bob), Ray Konopka, Cary Jensen, Briang Long, Xavier Pacheco, Bill Todd, Robert Kozak, mfl.

Kylix, Delphi 6 och JBuilder står i centrum. 

Du kan registrera dig på
www.InpriseConference.com.
(Du tjänar 100 pund om du registrerar dig före 1 augusti!)

/Lars Gustafsson

borcon-lg2.jpg (30926 bytes)

< Föregående | Första sidan


[Startmenyn][Nyheter][Programmenyn][Företag][Kurser]

www.databiten.se
© 1997-2013 DATABITEN AB
E-post